Как да поръчам?

Как да поръчам?

Уважаеми клиенти,

Представяме Ви как да поръчате от нашия магазин в няколко прости стъпки.

  1. След като сте си избрали продукт, кликнете върху бутона . Вашият продукт автоматично се прехвърля във виртуалната Кошница. Стоката все още не е закупена, а е запазена във вашата Кошница за пазаруване. Ако желаете, можете да продължите с разглеждането на магазина или да преминете към Стъпка 2.

  2. Натиснете бутона Кошница, който се намира в горния десен ъгъл на магазина.  От тук можете да промените количеството на избрания от Ваш продукт или да го изтриете от Кошницата. Натиснете бутона .

  3. Имате възможност да пазарувате без регистрация и с регистрация. Разликата е, че ако си направите регистрация, ще получавате редовно информация отностно нови продукти и промоции в магазина ни. След като сте избрали начин, попълнете данните си, както и отбележете дали адреса на плащане и доставка е еднакъв.

  4. Системата ще ви попита за начин начин на плащане. Магазинът работи с начин на плащане "НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ", т. е. плащате сумата директно при получаването й. ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ НАД 300.00 ЛВ РАЗХОДИТЕ ПО ДОСТАВКАТА СА ЗА СМЕТКА НА МАГАЗИНА. ПРИ ПОРЪЧКИ ПОД 300ЛВ, ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА

  5. Поръчката се финализира с натискането на бутона

  6. Наш служител ще се свърже с Вас на оставения телефонен номер за потвържаване на поръчката и избор на куриер за доставка.

Ако желаете, можете да поръчате директно и на мейл office@gorskatehnika.com или на телефон 0889 42 49 89!

Работи на OpenCart
"Гранд 2003" ЕООД - Горска и Градинска Техника гр. Велико Търново © 2021